Kabouterpad op de Kemphaan

In een echt bos wonen natuurlijk ook echte kabouters…deze zijn alleen niet altijd zo makkelijk te vinden. Kom snel naar het speciale Kabouterpad op landgoed de Kemphaan. Het schijnt dat het er krioelt van de kaboutertjes! Help daarom de boswachters en ga op zoek naar de kabouterfamilie. Volg de sporen en misschien zie je wel kleine voetafdrukken in het zand of sssstt… volgens mij hoor ik ze zingen.

Haal je opdrachtenboekje, muts en een knapzak vol lekkers op bij Buitencentrum Almeerderhout en je kunt er meteen op uit om de kabouters te vinden. Bij elke kabouter die je vindt moet je een opdracht maken. Tijdens de wandeling mogen de kabouterspeurders hun knapzakje open maken, want van al dat speurwerk krijg je natuurlijk honger! Is het gelukt om alle opdrachten te maken? Dan krijg je aan het eind een heuse kabouterbutton opgespeld!

Prijs: €4.00 per kind, € 10 borg

Duur: 45 minuten

Leeftijd: 3 t/m 6 jaar

Praktisch: de prijs is € 4 per kind, € 10 borg. Reserveren is niet nodig. De knapzak en het kabouterboek voor sluitingstijd weer inleveren. Check van tevoren het weerbericht en kleed je naar het weer. Trek ook stevige schoenen of laarzen aan. Vergeet ten slotte je camera niet om alle kaboutermomenten vast te leggen.

Het kabouterpad is ook leuk als kinderfeestje of schoolreisje.
€ 4,00 per kind (deelname minimaal 5 kinderen)

Visit
us!

Experience nature on Stadslandgoed de Kemphaan!