Corona-proof Kabouterpad

Als gevolg van de coronamaatregelen zijn de opdrachten niet verkrijgbaar zolang het Buitencentrum gesloten is.

Speuren naar kaboutersporen

In een echt bos wonen natuurlijk ook echte kabouters…deze zijn alleen niet altijd zo makkelijk te vinden. Kom snel naar het speciale Kabouterpad op landgoed de Kemphaan. Het schijnt dat het er krioelt van de kaboutertjes! Help daarom de boswachters en ga op zoek naar de kabouterfamilie. Volg de sporen en misschien zie je wel kleine voetafdrukken in het zand of sssstt… volgens mij hoor ik ze zingen.

Kabouterpaden zijn leuke en leerzame speurtochten voor kinderen van 3 tot 7 jaar. Maar ook oudere kinderen die nog in kabouters geloven zijn welkom. Ze gaan getooid met een puntmuts en knapzak buiten op zoek naar kaboutersporen en voeren opdrachten uit. Die puntmuts én een kabouterpin als beloning mogen ze daarna mee naar huis nemen.

Corona

Als gevolg van de coronamaatregelen is het kabouterpakket iets aangepast. In plaats van een knapzak met allerlei spulletjes en wat lekkers krijg je nu een opdrachtenvel, een kaboutermuts en een kabouterpin. De kosten zijn € 3,50 per set en € 1,50 voor een extra muts of extra pin.

Boek het kabouterpad online

Familie

Het kabouterpad kan alleen in familieverband worden gelopen en is niet beschikbaar voor kinderfeestjes, schoolklassen of andere groepen. En natuurlijk geldt ook hierbij: houd afstand tot andere wandelaars die je onderweg tegenkomt.

Prijs: €4.00 per kind, € 10 borg

Duur: 45 minuten

Leeftijd: 3 t/m 6 jaar

Praktisch: de prijs is € 4 per kind, € 10 borg. Reserveren is niet nodig. De knapzak en het kabouterboek voor sluitingstijd weer inleveren. Check van tevoren het weerbericht en kleed je naar het weer. Trek ook stevige schoenen of laarzen aan. Vergeet ten slotte je camera niet om alle kaboutermomenten vast te leggen.

Het kabouterpad is ook leuk als kinderfeestje of schoolreisje.
€ 4,00 per kind (deelname minimaal 5 kinderen)

Visit
us!

Experience nature on Stadslandgoed de Kemphaan!