Voel & beleef rondleiding in Almere Jungle

Houd jij van dieren en avontuur? Dan is Almere Jungle echt iets voor jou! Met verschillende speurtochten en rondleidingen valt er genoeg te beleven in de Jungle. Er zijn grote slangen en gezellig papegaaien, mooie planten en slingerende paadjes. Kortom een echte belevenis die je niet snel zult vergeten.

Iedere zaterdag is er om 15:00 een voel & beleef rondleiding!
Altijd al dichter bij de dieren willen komen? Meer willen weten over onze dieren en Almere Jungle zelf? Ga dan mee met onze dierverzorger die je meeneemt zowel voor als achter de schermen en onderweg dieren van wel van heel dicht bij laat zien! De rondleiding duurt gemiddeld een uur zorg ervoor dat je het liefst al een kwartier van te voren ja kaartje hebt gekocht bij ons aan de entree kassa. De toeslag voor de rondleiding is €2.50 naast de toegangsprijs. De rondleiding gaat door vanaf 5 personen.

Prijs:
Entree regulier (0 en 1 jaar gratis): € 5,20 per persoon
Entree inclusief donatie: €6,- per persoon

Openingstijden:
Maandag – zaterdag: 10:00-17:00 uur
Zondag: 10:00-17:30 uur

Meer informatie
In Dierenpark Almere Jungle leven vogels, zoogdieren, vissen, reptielen, insecten en ongewervelde dieren.  De dieren krijgen daar een natuurlijk verblijf, voldoende verrijking, de juiste voeding en soortgenoten. Mede dankzij jouw bezoek aan Almere Jungle kunnen zij de dieren een goed thuis geven en dagbesteding bieden aan een grote groep mensen!

In de schoolvakanties zijn er bij Almere Jungle een boel leuke activiteiten te beleven, zoals rondleidingen, voederpraatjes en meet & greets met verschillende dieren. Wil je weten wat er komende vakantie allemaal te doen is? Houd dan de Facebookpagina of de website van Almere Jungle in de gaten.

Visit
us!

Experience nature on Stadslandgoed de Kemphaan!