Lodgerie Het Groene Geheim

Als je op zoek bent naar een superdeluxe overnachting dan ben je bij Lodgerie Het Groene Geheim aan het goede adres. De Lodgerie vind je, zoals de naam al doet vermoeden, in het Groene Geheim van Flevoland. Je geniet hier in alle comfort van de prachtige natuur van Almere.

Het is een exclusief resort hotel in Almere bedoeld voor een luxe overnachting of vakantie. Tijdens het verblijf kun je genieten van de omringende bossen en de verschillende activiteiten die georganiseerd worden op de Kemphaan.

Faciliteiten

In de lodge geniet je van een comfortabel verblijf met de gastvrijheid en de persoonlijke benadering die je van een bed and breakfast gewend bent. De lodges zijn dan ook zeer ruim opgezet. Vijf lodges hebben een luxe open keuken met uitzicht op de landschapstuin. Om optimaal te ontspannen en relaxen hebben de lodges op de eerste verdieping een “unieke badbeleving”. Na het badderen kun je heerlijk met je geliefde genieten van de zonsondergang op een van de twee overdekte veranda’s. Ook kun je lekker relaxen in het huisje waar een TV en gratis Wifi aanwezig is. Naast het overnachten biedt Lodgerie Het Groene Geheim de mogelijkheid om te vergaderen in deze prachtige omgeving.

Omgeving

Naast deze prachtige en vooral luxe lodges heeft de Lodgerie nog meer te bieden. Het Groene Geheim kun je ervaren in de prachtig aangelegde landschapstuin met wandelpaadjes, doorkijkjes en tuinmeubilair. Daarnaast kun je iedere ochtend genieten van de uitgebreide ontbijtservice met heerlijke streekproducten van de Stadsboerderij. Na het ontbijt kun je op de gehuurde fietsen of wandelend de omgeving van het landgoed verkennen.

WAT JE BIJ ONS KUNT DOEN

Stadslandgoed de Kemphaan

Vanuit je lodge loop je zo het landgoed op. Hier kun je heerlijk fietsen, wandelen, paardrijden en vissen in de prachtige Nederlandse natuur. Bekijk het apeneiland van stichting AAP of breng een bezoekje aan de Stadsboerderij. Elke zaterdagochtend wordt er een boerenmarkt georganiseerd waar alle verse streekproducten verkocht worden. Op zoek naar avontuur? Ga een dagje klimmen in het klimbos van Fun Forest. Op het landgoed is dus genoeg te beleven en te zien om je geruime tijd te vermaken.

Wandelroutes in de omgeving

In de omgeving van Almeerderhout zijn verschillende wandelroutes te vinden. Zo kun je je zintuigen testen op het Zintuigenpad. Hier ruik, voel, hoor, proef en zie je de natuur van Almeerderhout. Of maak een wandeling van 2 kilometer door het Waterlandse Bos en hoor de verschillende mooie klanken van de zangvogels. Ook kun je eens gaan wandelen in de andere natuurgebieden in de buurt, zoals Horsterwold en de Oostvaardersplassen. Bekijk hier alle routes.

Trouwlocatie en bruidssuite

Wie wil er nou niet trouwen bij Lodgerie Het Groene Geheim? Hier vind je een prachtige romantische trouwlocatie midden in de natuur. De Lodgerie is zelfs aangewezen als ‘huis der gemeente’ waardoor het huwelijk officieel hier gesloten mag worden. Na het huwelijk kun je gebruik maken van een welverdiende romantische en luxe overnachting in de bruidssuite. Je vindt hier een prachtige bruidssuite ingericht met kaarsjes en verassingen en uiteraard de volgende ochtend heerlijk ontbijt op bed.

Adres

Michauxpad 16
1358 AE Almere

Openingstijden

Altijd open

Volg Lodgerie Het Groene Geheim

Ga naar de website
Kom
langs!

Beleef de natuur op Stadslandgoed de Kemphaan!