Kom naar de Nacht van de Nacht op zaterdag 29 oktober. Zoals elk jaar is het weer feest op de Kemphaan. Dit keer met het thema ‘zintuigen’. Jouw zintuigen worden tijdens deze donkere avond op de proef gesteld. Stad & Natuur heeft een spannend programma voor jong en oud in petto. Voor gezinnen met kinderen wordt het sprookje Rapunsel uitgebeeld op verschillende bijzondere plekken in het bos. De route vindt plaats van 19.00 tot 20:30 uur. Dit jaar is er ook gedacht aan volwassenen. Er is een speciale route in het donker met yoga, een klankschalenconcertje en nog veel meer. Deze route is van 20.30 tot 21.45 uur. Let op: dit jaar kunnen kaartjes alleen online worden gekocht via de website van Stad & Natuur.

Buitengewoon Lekker

Beide routes van Nacht van de Nacht starten naast het Buitencentrum, waar ook restaurant Buitengewoon Lekker geopend is.

Nachtklimmen

Waaghalzen kunnen nachtklimmen bij Fun Forest, die speciaal zijn geopend tijdens Nacht van de Nacht. Meld je hiervoor wel even aan via www.funforest.nl.

Jungle by Night

Met een gratis speurtocht ontdek je de sfeervolle en avontuurlijke verlichte jungle. Zo verken je de dieren op een bijzondere manier terwijl er rondom de jungle van alles gebeurd.
29/10/2016

Contactinformatie
Kemphaanstraat 1
1358 AD Almere
info@stadennatuur.nl

Bel 036-5475050

Komm
zusammen!

Erleben Sie die Natur auf Stadslandgoed de Kemphaan!