Hier vind je alle updates & maatregelen die op de Kemphaan getroffen worden met betrekking tot Covid-19. Heb je vragen over een bepaalde partij op de Kemphaan of staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Stuur dan vooral een mail naar info@kemphaan.nl.

Corona updates

Fun Forest is weer open! - 13 mei 2020

Vanaf vandaag is het klimbos op de Kemphaan weer geopend. Momenteel mogen alleen kinderen nog klauteren in het bos, maar hopelijk mag het bos binnenkort ook open voor volwassenen. Vanwege het beperkte aantal plaatsen in het klimbos is reserveren tijdelijk verplicht. Dit kan op de website van Fun Forest.

De afgelopen weken is er hard gewerkt aan de heropening van het park. Er zijn verscheidene aanpassingen gedaan en nieuwe regels doorgevoerd in het klimbos op adviezen van het RIVM, de veiligheidsregio én het NOC*NSF.

Wil je meer weten over de veiligheidsmaatregelen of heb je vragen naar aanleiding van de bovenstaande tekst? Je vindt alle informatie en de veel gestelde vragen hierover terug op www.funforest.nl/veiligheid.

Overnachten op de Natuurcamping - 8 april 2020

Natuurcamping de Kemphaan mag deze periode geopend blijven, echter zijn er tot 1 juli helaas geen sanitaire voorzieningen zoals de overheid landelijk heeft opgelegd. Indien je over een eigen toilet en vuilwatertank beschikt en toch graag wil recreëren dan bent je van harte welkom! Het chemisch toiletstort en watervoorziening (buitenkraan) zijn wél in werking.

In het laagseizoen (mei) geniet je van 30% korting over de huidige tarifering, in het hoogseizoen, vanaf juni, 15% zolang als de restricties gaande zijn omdat niet alle faciliteiten te genieten zijn. Het percentage wat van toepassing is wordt bij aankomst in mindering gebracht.

Reserveren tot 1 juli 2020? Neem dan telefonisch contact op of stuur je aanvraag per e-mail. Er zijn slechts enkele plaatsen beschikbaar om zoveel mogelijk vrije ruimte te behouden.

Algemene update - 13 maart 2020

Beste bezoeker,
Op donderdag 12 maart is door de overheid besloten dat alle grote publiekslocaties gesloten dienen te worden om de verspreiding van het corona virus in te dammen. Ook alle evenementen met meer dan 100 personen worden afgelast.

Om deze reden hebben een aantal van onze deelnemers hun deuren gesloten. Het gaat hierbij om Almere Jungle, Stad & Natuur, Stichting AAP, Fun Forest en Restaurant Kip & Ei Dubbel-Op. De evenementen en excursies vanuit Buitencentrum Almeerderhout gaan niet meer door.

De boerenmarkt op zaterdag gaat wel door. De organisatie zorgt ervoor dat de juiste veiligheidsmaatregelen getroffen worden en dat de bezoekers van de markt zich hier aan houden.

Kom
langs!

Beleef de natuur op Stadslandgoed de Kemphaan!