Yes, het klimbos is weer open! Natuurlijk heeft Fun Forest het klimpark aangepast aan de meest recente regels die het RIVM en de sport-sector hebben opgesteld. Zo is het in het klimbos weer mogelijk om te klimmen voor kinderen en volwassenen, maar zijn toeschouwers nog niet welkom in het bos. Veiligheid voor onze bezoekers en het personeel is altijd onze hoogste prioriteit. Dit betekent dat er een aantal nieuwe regels gelden.

Regels:
1. De richtlijnen van het RIVM staan altijd voorop! Voel je je niet lekker? Blijf dan thuis.
2. Klimmen kan vanaf 120 cm (7 jaar).
3. Kinderen onder 150 cm mogen zelfstandig klimmen, de ouder/verzorger moet zijn/haar telefoonnummer achterlaten bij de receptie.
4. Per groep minderjarigen dient er maximaal één volwassene aanwezig te zijn, die de kinderen helpt met aanmelden, inschrijven en betalen. Wanneer deze niet mee klimt, vraagt Fun Forest de volwassene om buiten het terrein te wachten.
5. Fun Forest vraagt alle bezoekers om zowel voor als na het klimmen hun handen te wassen. De nodige middelen om je handen te reinigen zijn op de locatie aanwezig.
6. Iedereen is verplicht om eigen werkhandschoenen mee te nemen. Heb je deze niet? Bij de receptie kan je ze aanschaffen, zolang de voorraad strekt (€ 2,00 per paar).
7. Iedere groep wordt gevraagd om een eigen afsluitbare tas of rugzak mee te hebben om persoonlijke eigendommen zoals sieraden en telefoons in te bewaren. Deze neemt Fun Forest in als borg wanneer je komt klimmen.
8. Betalen op locatie kan uitsluitend met PIN of creditcard.
9. Alle aanwezigen horen de aanwijzingen van het personeel ten alle tijden op te volgen. Bij het niet in acht nemen van de regels van het RIVM of ons personeel behoudt Fun Forest het recht om de toegang tot ons klimbos te weigeren en heb je geen recht op restitutie.

Heb je vragen over deze regels? Fun Forest heeft een handige Q&A gemaakt, deze staat hier.

Kom
langs!

Beleef de natuur op Stadslandgoed de Kemphaan!