Bosrestaurant Buitengewoon Lekker

Zin in een heerlijke lunch, high tea of tapas arrangement? Bij Buitengewoon Lekker ben je op de juiste plek. Alle gerechten worden gemaakt van lokale en eerlijke natuurproducten. De speciale bostapaskaart bevat verschillende unieke hapjes met een oorsprong in Flevoland. Ook kun je hier terecht voor een overheerlijke Schotse Hooglandhamburger of een kaas/groenteburger. Zin om iets nieuws te proberen? Op de kaart staan ook diverse gerechten met insecten, zoals krekels. Insecten zijn ontzettend voedzaam en zeker het proberen waard. Een vergadering, familiedag of iets te vieren? Groepen vanaf 20 personen kunnen ook buiten de openingstijden bij ons terecht voor een Buitengewoon Lekker verzorgd arrangement, eventueel in combinatie met een actief bezoekje aan onze buren, Klimpark Fun Forest, Staatsbosbeheer en stichting AAP!

Landgoedwinkel

Op zoek naar biologische en gezonde voedingsmiddelen? Kom naar de Landgoedwinkel van Almere Jungle waar je veel keus hebt uit allerlei gezonde streekproducten. De winkel is maar liefst 1200 m² en biedt ook diverse cadeaus, decoratie artikelen, praktische tuinartikelen en binnen- en buitenplanten. De Landgoedwinkel is een zeker een bezoekje waard. Je wordt dan ook 7 dagen in de week met veel plezier geholpen door de medewerkers en deelnemers van Nieuwland Zorg(t). De winkel is open van maandag tot en met zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur. Op zondag zijn we open vanaf 11.30 tot 17.30 uur.  

Jungle Café

Kom na een actieve wandeling uitrusten met een lekkere bak koffie met appeltaart bij het Jungle Café. In de zomer kun je er in de zon zitten op het grote terras en genieten van het Stadslandgoed. Ook is er ‘s zomers een ijssalon met heerlijk (schep)ijs. ’s Winters kun je genieten van je warme chocolademelk met slagroom rond de houtkachel. Je wordt bediend door de enthousiaste medewerkers én deelnemers van Nieuwland Zorg(t). Het Jungle Café is elke dag geopend. Op maandag tot en met zaterdag kun je bij ons terecht tussen 10.00 en 17.00 uur en op zondag vanaf 12.00 tot 17.00 uur.

Boerenmarkt bij de Stadsboerderij

De lekkerste biologische producten haal je elke zaterdagochtend op de boerenmarkt! De boerenmarkt vind je in de schuur van de stadsboerderij. Alle producten op de markt zijn dagvers en zelfgemaakt. Zo vind je er rundvlees van de eigen koeien, verschillende kazen, kruidenierswaren, het echte zelf gebrouwen Kemphaan bier, vers gebakken brood, banket en andere overheerlijke producten. Je vindt hier trouwens niet alleen etenswaren, maar ook biologische schoonmaakmiddelen, huidverzorgingsproducten én verse bloemen. Breng dus snel een bezoek aan de Boerenmarkt en ontdek wat ze nog meer te bieden hebben!

Kom
langs!

Beleef de natuur op Stadslandgoed de Kemphaan!