Kip & Ei restaurant Dubbel-Op

Kip & Ei restaurant Dubbel-Op met een terras op het water en uitzicht op de AAP-eilanden van stichting AAP! Dat is alleen al een attractie. Maar dan ook nog eens een biologisch broodje eten in de vorm een apenkop met (h)eerlijke en biologische producten maakt de tussenstop op ons terras en restaurant nog aantrekkelijker. Het certificaat Lekker Glutenvrij 2018 geld voor de pannenkoeken, kipproducten, frietjes, sauzen. Glutenvrije broodjes zijn er op aanvraag. Er zijn vele huisgemaakte gerechten zoals bijvoorbeeld Opa’s kippensoep, huisgemaakte kipsaté, de kipgehaktballetjes en Cindy’s taart. Uniek is Dubbel-Op met haar insectengerechten, een proeverij met een uitdaging en zeker lekker.

Bosrestaurant Buitengewoon Lekker

Buitengewoon Lekker Almeerderhout wordt verzorgd door HSL Almere en is gevestigd in het Buitencentrum Almeerderhout. Een ideaal vertrekpunt voor een dag natuurbeleving. Na een lange wandeling of fietstocht is het heerlijk genieten bij de open haard of op het grote terras. (met uitzicht op het Zuiderzee Speelbos en het klimpark). Bij Buitengewoon lekker wordt er zoveel mogelijk met biologische producten gewerkt. Voor familiebijeenkomsten, bedrijfsrecepties, evenementen of vergaderingen ben je van harte welkom. Misschien een leuk idee om een bijeenkomst te combineren met één van de vele excursies/activiteiten. Bij Buitengewoon Lekker kun je terecht voor een heerlijk kopje koffie, lunches, koffietafel, High Tea, kinder high tea, high wine, baby shower, kinderfeestje, borrel, luxe buffetten, barbecue en diverse soorten vergader- en groepsarrangementen.

Jungle Store

Jungle Store

Koop jouw favoriete dier als knuffel of eigen Almere jungle likorettes. Tevens koop je hier je bier dat gebrouwen is op de kemphaan of ecologische/biologische honing. De Jungle store biedt ook diverse unieke cadeau artikelen, decoratie artikelen, streekproducten, tuin producten en meer! De Jungle Store is open op maandag tot zaterdag van 10.00 tot 17.00 en zondag open vanaf 11.30 tot 17.00 uur.  

Jungle Café

Na je wandeling nog nagenieten in de jungle? Dat kan onder het genot van huisgemaakte appeltaart en een lekkere bak koffie bij het Jungle Café. Ontdek alle ijssoorten in de zomer of geniet in de winter van warme chocolademelk met slagroom rond de houtkachel. Je wordt bediend door onze enthousiaste cliënten. Het Jungle Café is elke dag geopend. Op maandag tot en met zaterdag kan je bij ons terecht tussen 10.00 en 17.00 uur en zondag van 11.30 tot 17.30 uur.

Boerenmarkt bij de Stadsboerderij

De lekkerste biologische producten haal je elke zaterdagochtend op de boerenmarkt! De boerenmarkt vind je in de schuur van de stadsboerderij. Alle producten op de markt zijn dagvers en zelfgemaakt. Zo vind je er rundvlees van de eigen koeien, verschillende kazen, kruidenierswaren, het echte zelf gebrouwen Kemphaan bier, vers gebakken brood, banket en andere overheerlijke producten. Je vindt hier trouwens niet alleen etenswaren, maar ook biologische schoonmaakmiddelen, huidverzorgingsproducten én verse bloemen. Breng dus snel een bezoek aan de Boerenmarkt en ontdek wat ze nog meer te bieden hebben!

Kom
langs!

Beleef de natuur op Stadslandgoed de Kemphaan!