Theaterroute in het donker

Stel je voor: je loopt in het bos, het is helemaal donker en je kijkt omhoog. Wat zie je? Zijn de nachtdieren wakker? Kan je de melkweg zien? En welke planeten zijn er? Wat kan je zien en wat kan je vermoeden daar hoog in de lucht? Zet je zintuigen open en sta eens stil. Laat je verrassen door springende sterren, lichtgevende robots en buitenaardse rituelen tijdens deze theatrale route door het bos op de Kemphaan.

Jungle by Night

Kleurrijke omgevingen en wonderlijke wezens laten je Almere Jungle heel anders beleven dan je overdag ooit hebt gedaan. Terwijl de wasberen in het donker ravotten en de stekelvarkens hun buikje rond eten, ontdek jij hun mooie wereld. Wist je dat veel van onze dieren superactief zijn in het donker? En dat je onze bijzondere planten op een wel heel magische manier kunt beleven tijdens ‘Jungle by night’?

Nachtklimmen

Vind je overdag klimmen maar saai? En ben je toe aan een extra uitdaging? Kom Nachtklimmen in het bos van Fun Forest! Tijdens de Nacht van de Nacht is het klimbos van 19:00 tot 23:00 geopend voor alle waaghalzen die ook ’s nachts wel door de bomen durven te klimmen.

Dineren in het Waterkasteel

Gezellig dineren in een echt Waterkasteel? Dat kan bij Kip & Ei restaurant Dubbel-Op! Dit jaar is het restaurant weer de hele avond open voor een diner, een warme kop chocolademelk en gezelligheid bij één van de lekkere, warme vuurkorven.

Kom
langs!

Beleef de natuur op Stadslandgoed de Kemphaan!