Overnachting Lodgerie

Boek nu een nachtje in de luxe lodgerie Het Groene Geheim! De lodges hebben een mooi uitzicht op de landschapstuin, waar je heerlijk kan ontspannen na een lange dag.

Er zijn zeven lodges voor 2, 3 of 4 personen. Deze variëren in grootte, stijl en sfeer. Vijf van de lodges hebben een open keuken waar alle moderne apparatuur aanwezig is om een heerlijke maaltijd te bereiden. In de slaapkamers staan luxe bedden van hoge kwaliteit en er is een apart toilet aanwezig. Daarnaast heeft elke lodge twee overdekte veranda’s waar je kunt dineren en tegelijkertijd genieten van het landschap.

Elke ochtend maakt een medewerker van de lodgerie je wakker met een uitgebreide ontbijtservice. Uiteraard wordt er daarbij gebruikgemaakt van de heerlijke streekproducten die Almere ons biedt. Bekijk ook snel de arrangementen voor een overnachting in combinatie met andere activiteiten op de Kemphaan.

Bijzonderheden

– Wil je de omgeving op de fiets verkennen dan kunnen wij een fiets voor u regelen!
– Heb je meer behoefte aan een persoonlijk arrangement, bijvoorbeeld een lunch, diner of andere activiteiten dan stellen wij dit graag met je samen
– Je kunt gratis en veilig parkeren op eigen terrein
– Op de hele lodgerie is er gratis WIFI beschikbaar

Kom
langs!

Beleef de natuur op Stadslandgoed de Kemphaan!