Klimbos Bingo bij Fun Forest

Kom jij deze voorjaarsvakantie naar de Kemphaan? Van 20 tot en met 28 februari, kan je in het bos van Fun Forest, ‘Klimbos bingo’ spelen! Het klimbos-team heeft negen verschillende objecten verstopt in het bos, hoog tussen de bomen.

Neem je familie, vrienden opa of oma mee en kom gezellig een wandeling maken onder ons klimbos door. Neem de onderstaande bingokaart en een pen of stift mee. Vergeet tijdens je wandeling niet omhoog te kijken, want een aantal items op je bingokaart zijn verstopt in de klimparcoursen, hoog in de bomen. Heb je een van de negen items gevonden? Kruis dan het hokje aan op jouw bingokaart.

Wil je je bingokaart uitprinten om mee te nemen? Klik dan hier!

Wat moet je zoeken?*

1. Witte helm
2. Fun Forest waterfles
3. Veiligheidshesje
4. Tros bananen
5. “Welkom in ons bos” banner
6. Bergschoen
7. Stuk gereedschap
8. Klimmedaille
9. Zwarte helm

*Let op! Sommige objecten kunnen in details verschillen van de afbeelding. Zo kan bijvoorbeeld de bergschoen of hamer een andere kleur zijn, of heeft de helm geen opdruk.

Regels

Zorg dat je je tijdens het uitvoeren van de Klimbos bingo aan de volgende twee regels houdt:

1. Blijf op de paden, de objecten hangen zo dat ze vanaf het pad goed te zien zijn;
2. Houdt 1,5 meter afstand van andere wandelaars;

Hoe stuur ik mijn kaart in?

Heb je alle vakjes in jouw bingokaart afgekruisd? Maak dan een foto van jezelf, met je volle bingokaart in je hand, voor het Fun Forest gebouw. Zorg dat de volgende drie dingen goed te zien zijn op de foto die je instuurt:

1. Jijzelf
2. Je volle Bingo kaart
3. Het Fun Forest gebouw

Als je je foto instuurt naar marketing@funforest.nl, kan je een cadeaubon voor het klimbos winnen. Zo kun je, wanneer het bos open gaat, meteen komen klimmen!

Kom
langs!

Beleef de natuur op Stadslandgoed de Kemphaan!