Kip & Ei restaurant Dubbel-Op

Kip & Ei restaurant Dubbel-Op met een terras op het water en uitzicht op de AAP-eilanden van stichting AAP! Dat is alleen al een attractie. Maar dan ook nog eens een biologisch broodje eten in de vorm een apenkop met (h)eerlijke en biologische producten maakt de tussenstop op het terras en restaurant nog aantrekkelijker. Naast broodjes serveert Dubbel-Op ook pannenkoeken, kipmaaltijden en zelfs insecten!

Corona maatregelen

Goed nieuws voor de terrasgangers, want op 1 juni om 12:00 gaat het terras van Kip & Ei restaurant Dubbel-Op weer open. Het team heeft hard gewerkt om het restaurant helemaal corona-proof te maken, zo is er een digitale menukaart en kan je bestellen via je eigen telefoon. Ook is er een looproute gemaakt en moet je natuurlijk zo veel mogelijk aan tafel blijven zitten.

Wil je meer weten over de maatregelen die Kip & Ei Dubbel-Op neemt, of wil je de digitale menukaart alvast bekijken voor je bezoek? Dat kan via dubbel-op.nl!

Lekker eten!

Van poffertje tot pannenkoek, van broodje tot maaltijdsalade, van kipkluifje tot schnitzel, van high-tea tot tapas en van pannenkoeken-gourmet tot BBQ! Dubbel-Op heeft het allemaal!

Kip & Ei restaurant Dubbel-Op is continue bezig met vernieuwing, zo zijn zij aangesloten bij de Horeca Alliantie van Coeliakie en hebben zij een glutenvrij-certificaat wat geldt voor de pannenkoeken, kipproducten, frietjes en sauzen.

Voor alle informatie over Dubbel-Op klik je hier.

Nieuw: sinds kort kan je bij Kip & Ei restaurant Dubbel-Op ook terecht voor pannenkoeken-gourmet! Dit is de leukste en lekkerste maaltijd die je je maar kan verzinnen, geschikt voor het hele gezin. Versier je pannenkoek helemaal zelf en eet je buik helemaal rond. Tot slot krijg je nog een ijsje toe, dat is pas een feest!

Kom
langs!

Beleef de natuur op Stadslandgoed de Kemphaan!