Kip & Ei restaurant Dubbel-Op

Kip & Ei restaurant Dubbel-Op met een terras op het water en uitzicht op de AAP-eilanden van stichting AAP! Dat is alleen al een attractie. Maar dan ook nog eens een biologisch broodje eten in de vorm een apenkop met (h)eerlijke en biologische producten maakt de tussenstop op het terras en restaurant nog aantrekkelijker. Naast broodjes serveert Dubbel-Op ook pannenkoeken, kipmaaltijden en zelfs insecten!

Van poffertje tot pannenkoek, van broodje tot maaltijdsalade, van kipkluifje tot schnitzel, van high-tea tot tapas en van pannenkoeken-gourmet tot BBQ! Dubbel-Op heeft het allemaal!

Kip & Ei restaurant Dubbel-Op is continue bezig met vernieuwing, zo zijn zij aangesloten bij de Horeca Alliantie van Coeliakie en hebben zij een glutenvrij-certificaat wat geldt voor de pannenkoeken, kipproducten, frietjes en sauzen.

Voor alle informatie over Dubbel-Op klik je hier.

Nieuw: sinds kort kan je bij Kip & Ei restaurant Dubbel-Op ook terecht voor pannenkoeken-gourmet! Dit is de leukste en lekkerste maaltijd die je je maar kan verzinnen, geschikt voor het hele gezin. Versier je pannenkoek helemaal zelf en eet je buik helemaal rond. Tot slot krijg je nog een ijsje toe, dat is pas een feest!

Kom
langs!

Beleef de natuur op Stadslandgoed de Kemphaan!