Groepsuitjes bij Dubbel-Op

Op zoek naar een leuke plek voor jouw bedrijfsuitje, familiedag of om gewoon wat te vieren? Dan is Dubbel-Op de ideale locatie. Met een pannenkoekenkruimelbuffet, fondue, borrel, BQQ of stamppotbuffet heeft Dubbel-Op iedereen wat te bieden! Daarnaast kun je deze heerlijke maaltijden aanvullen met een actief en/of leerzaam programma. Er zijn diverse arrangementen samen te stellen in combinatie met Staatsbosbeheer, Fun Forest, SEC survivals Almere, De Wildplukker en stichting AAP. Neem contact op met Dubbel-Op en wordt meteen geholpen met het samenstellen van jouw familiedag, bedrijfsuitje of kinderfeestje.

Mogelijkheden en prijzen

BBQ
Vanaf mei tot en met oktober is het mogelijk om vanaf 18.00 uur te BBQ’en bij Dubbel-Op. Ook als het regent kun je genieten van een heerlijke BBQ doordat je een dak boven je hoofd hebt. Op de 4 gas BBQ’s kun je je eigen vlees en groenten klaar maken. Daarbij kun je kiezen uit twee verschillende BBQ-pakketten:

BBQ: € 17,50 p.p.
Worstje & hamburger (stadsboerderij) voorgegaarde kipstuk, speklapjes, filetlapjes, gemengde salade, stokbrood, kruidenboter, diverse sauzen.

Vegetarisch BBQ: € 17,50 p.p.
Satéstokje, vega-burger, groentespies, maiskolf, gemengde salade, stokbrood, kruidenboter, diverse sauzen

Extra:
Portie frites: € 2,00 p.p.
Gepofte aardappel: € 1,50 p.p.

Speciale wensen in overleg.

Fondue
Vrijdag en zaterdag is het Panorama gedeelte van het restaurant een fonduerestaurant, waarbij je kunt kiezen tussen vlees-, vis-, kaas-, kinder- of chocoladefondue.

Vleesfondue: € 17,50
Biefstuk, varkensfilet, kipfilet, balletje rundergehakt, varkens slavinkje. Rauwkost, sauzen & stokbrood.

Visfondue: € 17,50
Zalm, garnalen, tilapiafilet, dagvis.
Rauwkost, sauzen & stokbrood.

Kaasfondue: € 15,00
Diverse soorten groente, fruit & stokbrood.

Kinderfondue: t/m 9 jaar: € 9,50

Chocoladefondue: € 5,50
Seizoenfruit, soesje met slagroom, marshmallow en boerenijs

Kom
langs!

Beleef de natuur op Stadslandgoed de Kemphaan!