leeg je hoofd, laat de wind je dragen
struin door de bladeren, voel de herfst
en geniet van elkaar

Herfst, gekleurde dingen die je voor de voeten vallen of zelfs aan komen waaien.

Bladeren in alle kleurtjes, met je regenlaarzen in de plassen stampen en samen kastanjes zoeken!

Stadslandgoed de Kemphaan

Stadslandgoed De Kemphaan is de plek waar je midden in de natuur kunt genieten van een avontuurlijk dagje uit. Het ligt niet ver buiten de stad dus je bent er zo! Met pannenkoeken, aapjes kijken, een klimbos en heerlijk luxe overnachtingen. Met natuurproducten, een stadsboerderij en een avontuurlijke natuurcamping. Hier kun je er echt even tussenuit. Dat is de Kemphaan.

 

Weekendje Kemphaan

Er valt van alles te beleven. Kinderen kunnen ravotten in het Zuiderzeespeelbos, klimmen in boomtoppen en smullen van heerlijke pannenkoeken van Dubbel-Op. Je kunt ook op pad met de boswachter. Of ontdek de jungle tuin, struin over de biologische boerenmarkt en ga aapjes kijken bij stichting AAP. Vervelen is geen optie, vies worden wel. Bekijk dus snel alle leuke uitjes en speciaal samengestelde arrangementen.

 

Nieuws

Spanje, Villena 2015.  Leeuw afkomstig uit het circus in een buitenverblijf. Opvang van katachtigen door stichting aap in hun dependance in Spanje; Primadomus. Big cats in an animal shelter. Lion,  outdoor in a natural environment. Naamsvermelding verplicht. Foto ; Sabine Joosten/Stichting AAP.
Foto mag alleen gepubliceerd worden bij gerelateerde publicaties over Stichting AAP. Verder gebruik graag contact opnemen met fotograaf.

Valentijn voor leeuw Reza!

4-02-2016

In de periode februari tot en met april wordt door Pannenkoekenrestaurant Dubbel-Op, op Stadslandgoed de Kemphaan, aandacht besteed aan het goede werk wat stichting AAP verricht in de vestiging Primadomus te Spanje. Het restaurant wil met het thema “Valentijn voor de leeuw Reza” de aandacht vragen door middel van speciale pannenkoeken , kleurplaat, sms-actie en een speciale Valentijn High Tea op 14 februari. In de periode februari tot en met april wordt door Pannenkoekenrestaurant Dubbel-Op, op Stadslandgoed de Kemphaan, aandacht besteed aan het goede werk wat stichting AAP verricht in de vestiging Primadomus te Spanje. Het restaurant wil met het thema “Valentijn voor de leeuw Reza” de aandacht vragen door middel van speciale pannenkoeken , kleurplaat, sms-actie en een speciale Valentijn High Tea op 14 februari.

Meer nieuws

Blijf op de hoogte

HOE BELEEF JIJ DE NATUUR?

Wandelend in het bos of op de fiets richting het apeneiland. Op de camping met de kids of klimmend in het klimbos Fun Forest. Hoe beleef jij de natuur? Maak een foto van hoe jij de natuur van Almere en Stadslandgoed de Kemphaan beleeft en deel deze foto’s via Twitter of Instagram: #beleefnatuur

Bekijk alle foto's
Kom
langs!