leeg je hoofd, laat de wind je dragen
struin door de bladeren, voel de herfst
en geniet van elkaar

Herfst, gekleurde dingen die je voor de voeten vallen of zelfs aan komen waaien.

Bladeren in alle kleurtjes, met je regenlaarzen in de plassen stampen en samen kastanjes zoeken!

Stadslandgoed de Kemphaan

Stadslandgoed De Kemphaan is de plek waar je midden in de natuur kunt genieten van een avontuurlijk dagje uit. Het ligt niet ver buiten de stad dus je bent er zo! Met pannenkoeken, aapjes kijken, een klimbos en heerlijk luxe overnachtingen. Met natuurproducten, een stadsboerderij en een avontuurlijke natuurcamping. Hier kun je er echt even tussenuit. Dat is de Kemphaan.

 

Weekendje Kemphaan

Er valt van alles te beleven. Kinderen kunnen ravotten in het Zuiderzeespeelbos, klimmen in boomtoppen en smullen van heerlijke pannenkoeken van Dubbel-Op. Je kunt ook op pad met de boswachter. Of ontdek de jungle tuin, struin over de biologische boerenmarkt en ga aapjes kijken bij stichting AAP. Vervelen is geen optie, vies worden wel. Bekijk dus snel alle leuke uitjes en speciaal samengestelde arrangementen.

Herfstweek

De week van zaterdag 17  t/m  zondag 25 oktober  staat geheel in het teken van de herfstvakantie. Daarom heeft Stadslandgoed de Kemphaan allemaal leuke activiteiten voor jou. Bekijk hier het programma!

 

Nieuws

oogstfeest_2015

Oogstfeest op De Stadsboerderij

19-09-2015

Op de Stadsboerderij is de oogsttijd begonnen. Het graan, de uien en de erwtjes zijn al van het land. De pompoenen, bietjes, mais en witte kool zijn nog volop aan het groeien;  Het is tijd voor het jaarlijkse Oogstfeest!  

Meer nieuws

Blijf op de hoogte

HOE BELEEF JIJ DE NATUUR?

Wandelend in het bos of op de fiets richting het apeneiland. Op de camping met de kids of klimmend in het klimbos Fun Forest. Hoe beleef jij de natuur? Maak een foto van hoe jij de natuur van Almere en Stadslandgoed de Kemphaan beleeft en deel deze foto’s via Twitter of Instagram: #beleefnatuur

Bekijk alle foto's
Kom
langs!