Ontdek de herfst midden in de natuur

Gezellig samen genieten van het herfstseizoen op de Kemphaan

Lekker spelen en ontdekken in de herfst doe je bij de Kemphaan

Stadslandgoed de Kemphaan

Stadslandgoed De Kemphaan is de plek waar je midden in de natuur kunt genieten van een avontuurlijk dagje uit. Het ligt niet ver buiten de stad dus je bent er zo! Met pannenkoeken, aapjes kijken, een klimbos en heerlijk luxe overnachtingen. Met natuurproducten, een stadsboerderij en een avontuurlijke natuurcamping. Hier kun je er echt even tussenuit. Dat is de Kemphaan.

Wat doe jij in de herfstvakantie?

In de herfstvakantie is er heel veel te doen op De Kemphaan. Bekijk alle activiteiten die er te doen zijn in deze week! Zien we jou dan?

Weekendje Kemphaan

Er valt van alles te beleven. Kinderen kunnen ravotten in het Zuiderzeespeelbos, klimmen in boomtoppen en smullen van heerlijke pannenkoeken van Dubbel-Op. Je kunt ook op pad met de boswachter. Of ontdek de jungle tuin, struin over de biologische boerenmarkt en ga aapjes kijken bij stichting AAP. Vervelen is geen optie, vies worden wel. Bekijk dus snel alle leuke uitjes en speciaal samengestelde arrangementen.

 

Nieuws

4957

De Freektocht – Ga mee op pad met boswachter Freek

15-10-2016

Wil je meer weten over de natuur en leren wat een boswachter nou precies doet? Ga op woensdag 19 oktober op pad met boswachter Freek en ontdek de Almeerse Stadsbossen.

Meer nieuws

Blijf op de hoogte

HOE BELEEF JIJ DE NATUUR?

Wandelend in het bos of op de fiets richting het apeneiland. Op de camping met de kids of klimmend in het klimbos Fun Forest. Hoe beleef jij de natuur? Maak een foto van hoe jij de natuur van Almere en Stadslandgoed de Kemphaan beleeft en deel deze foto’s via Twitter of Instagram: #beleefnatuur

Bekijk alle foto's
Kom
langs!